Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, Samsun Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri İl Koordinasyonu ve  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü AR-GE işbirliği ile Samsun Piazza AVM' de etkinlikler düzenlendi.

29 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde minik jimnastikçiler gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Çocuk istismarı, çocuk işçiliği vb. konularda çocukları ve ailelerini bilgilendirici broşürlerin ve hediyelerin dağıtıldığı stant ise ziyaretçilerin uğrak mekanı oldu. Yüz boyama etkinliği ve resim çalışmaları ile miniklerin doyasıya eğlenebilecekleri saatler geçirmesini sağlayan Piazza, bu özel günlerinde çocukları unutmadı.

Piazza AVM' deki etkinlikler kapsamında, Antrenörler Nazmi Mirza, Emrah Mirza, Ayşenur Üşenmez ve Emel Bayır’ ın yetiştirmiş oldukları minik sporcular zumba ve yer jimnastik hareketlerinde göstermiş oldukları performans ile protokol ve izleyicilerden bol bol alkış aldılar. Yine etkinlikler kapsamında el becerileri sergisi açılışı yapıldı. Öğrenciler arası tertiplenen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

7-10 yaş / 11-14 yaş ve 15-18 yaş gruplarından dereceye girenlere buz pisti – bowling- sinema biletinden oluşan eğlence paketi ve plaket takdim edildi. Üç gün boyunca ziyarete açık olan ve çocukların gözünden çocuk haklarının yorumladığı resimlerden oluşan sergi ise hem çocuklar hem de aileleri tarafından büyük ilgi gördü.