Türkiye Eskrim Federasyonu Faaliyet programında yer alan “Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası” takım müsabakalarının ardından sona erdi.

3-4 Ekim 2015 tarihleri arasında, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu' nda yapılan ve 9 şehirden 72 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonanın ikinci gününde, erkekler ve bayanlar takım müsabakaları yapıldı. Şampiyonada, erkekler takım müsabakalarında 8, bayanlar takım müsabakalarında ise 6 takım Türkiye şampiyonluğu için yarıştı.

Erkek Kılıç takım müsabakaları sonunda Anka GSK birinci olurken, Bekir Yılmaz İ.Ö.O. GSK ikincilik kürsüsünde yerini aldı. Üçüncülük Kastamonu Eskrim SK' nün oldu. Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Türkiye Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr.Bilgehan Baydil verdi.

Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası' nda Bayan Kılıç takımı kategorisinde Eskişehir Demir SK takımı birinci olurken, ikinci Kastamonu ESK takımı oldu. Üçüncülük kürsüsüne ise Vişnelik TESK takımı çıktı. Dereceye giren bayan takımlara madalya ve kupalarını, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Hayber verdi.