Samsun' un çeşitli ilçelerinden çok sayıda okulun katılım gösterdiği Çocuk Şenliği İl Yarışları, Canik Suni Çim Sahası' nda yapıldı.

Okulsporları 2015 Yılı Faliyet Programı' nda yer alan ve bugün saat 10:00' da, Canik Suni Çim Sahası' nda başlayan Çocuk Şenliği İl Yarışları' nda 1.' nci sınıflar el değdirerek bayrak koşusu, 2.' nci sınıflar kiremit devirme, 3.' ncü sınıflar mendil kapmaca, 4.' ncü sınıflar ise ip atlama kategorilerinde yarıştılar.

İl ve ilçelerden toplamda 4568 öğrencinin katılımıyla başlayan ve bugün 800' ün üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşen il yarışları çok sayıda izleyicinin heyecanla ve neşeyle takibine sahne oldu.

Yarışmalarda başarı sağlayan öğrencilere madalyaları ve çeşitli hediyeleri, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Turgut, Depo Ayniyat Şube Müdürü İsmail Tekin, Tah.İşlt.Rekl. ve Araçlar Şube Müdürü Adnan Albayrak, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Salih Sever, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz tarafından verildi.