182 gençlik merkezi arasından birinciliği elde eden, Samsun Atakum Gençlik Merkezi Müdürü Şuayip Bayraktutar önderliğindeki Atakum Gençlik Merkezi ekibi il müdürlüğü makamını ziyaret ederek aldıkları ödülün mutluluğunu İl Müdürü Güven Özyurt ile paylaştılar.

Ayın en iyi gençlik merkezi; gençlik merkezlerinde yapılan üye sayısı, yapılan faaliyet sayısı, katılımcı sayısı, sosyal medyanın aktif olarak kullanılıp kullanılmadığı vb. bilgilerin destek-sunum sistemine girilmesi sonrası, Gençlik ve Spor Bakanlığı' nın değerlendirmesiyle belirlendi. Böylelikle 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara Kolezyum Kongre Merkezi' nde Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz' dan aldıkları ödülle Samsun' a dönen Atakum Gençlik Merkezi ekibi, makamında ziyaret ettikleri İl Müdürü Güven Özyurt ile bu mutluluğu paylaştılar.

Atakum Gençlik Merkezi Müdürü Şuayip Bayraktutar; "Başta, ilgilerinden ötürü sayın Bakanımıza ve İl Müdürümüz sayın Güven Özyurt' a teşekkür ediyoruz. Aldığımız pozitif enerjiyle başarılarımıza başarı katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.