Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkan Vekili Atilla Yücel, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Şahin ve Engin Ahmet Saygı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci'yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yücel, 8 - 14 Ağustos tarihleri arasında Samsun Buz Sporları Salonunda devam eden Artistik Buz Pateni Milli Takım Aday Kadro kampında çalışmalarını sürdüren sporculara gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci'ye teşekkür etti.

İl Müdürü Dereci ve Başkan Yücel  Samsun'da Buz Pateni branşında devam eden ve hayata geçirilecek olan yeni projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Buz Pateni branşında Samsun'da ciddi bir sporcu potansiyeline ulaşıldığını belirten İl Müdürü Dereci, 'Türkiye geneline baktığımızda kısa sürede çok hızlı bir başarı grafiği yakaladık. Karadeniz de tek, ülkemizde de nadir olan bir tesise sahibiz. Tesisimiz Buz Sporları Salonu olarak bir çok branşı içinde barındırıyor.  Samsun'da buz pateni anlamında çok ses getirecek projeleri hayata geçireceğiz. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyoruz.  Branşın yerele yayılması için elimizden gelen gayreti veriyoruz' dedi.

İl Müdürü Dereci, ziyaretlerinden dolayı Türkiye Buz Pateni Başkan V. Yücel'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.