'AnadoluyuzBiz' projesi kapsamında Kayserili öğrenciler Samsun'u yakından tanıma fırsatı buluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler birimi tarafından organize edilen proje kapsamında Kayseri'den Samsun'a gelen gençlerimiz projenin ikinci gününde Canik Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Gençler, gençlik merkezi bahçesinde bulunan ve hem eğlenilen, eğlenirken de erdemli davranışların öğretildiği Erdem Parkuru’nda eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlikler sırasında gençlerimize İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ de eşlik etti. İl Müdürü DERECİ ile birlikte kuşlar için yapılan kuş yemliklerini ağaçlara asan gençler ardından sokak hayvanları için doğaya mama bıraktı ve çevre temizliği etkinliği ile de gönüllülük faaliyetlerine dikkat çekti. 
Canik Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından Karadeniz’in en güzel sahili olan Atakum sahilinde meşhur Bafra dondurmasını tadan Kayserili gençler, denize karşı manzaranın tadını çıkardı ve sonrasında Atakum Gençlik Merkezi el sanatları atölyesinde ebru yapımı eğitimine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projeleri ile gençler Anadolu’yu gezerek hem şehirleri tanıma imkanı buluyor hem de gönüllülük faaliyetleri ile gönüllere dokunuyor.