Samsunlu okçular, 2014'ün son açık hava şampiyonasından madalyalarla döndü. Samsun Okçuluk Eğitim Merkezi Olimpik Yay Büyük Erkek kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, Fatih Bozlar da ferdi olarak birincilik elde etti.

24-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Antalya' da düzenlenen Sonbahar Okları Kupası' yla sona erdi. Samsun Okçuluk Eğitim Merkezi sporcularının da katıldığı 2014 yılının son açık hava şampiyonası güzel bir ortamda yapıldı. Ferdi Olimpik Yay Büyük Erkekler kategorisinde Samsun' dan Fatih Bozlar Türkiye Şampiyonu olarak, altın madalya kazandı. Fatih Bozlar, Berat Aydın, Orkun Ege Tokuşoğlu' ndan oluşan Samsun Okçuluk Eğitim Merkezi Olimpik Yay Büyük Erkekler Takımı yine takım halinde Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Bunun yanı sıra Fatih Bozlar, Orkun Ege Tokuşoğlu, Semiha Pulat ve Gülnaz Büşranur Coşkun 2014-2015 olimpiyat kamplarına girmeye hak kazanan sporcularımız oldular. Bayanlarda takım olarak sıralamada ikinci bitirerek beşinci oldular.

Olimpik okçularımızın başarılarını tebrik eden İl Müdürümüz Güven Özyurt; "Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimizde yetişen sporcularımız her daim başarılarıyla göz doldurmakta. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak  desteklerimizle tüm sporcularımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Güçlü yarınlar için yetişen sporcularımıza kazandırılan tesislerle geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’ a teşekkür ediyoruz." dedi.