Samsun Yelken Kulübü’nde dün  yelkenler Türkiye Laser Şampiyonası için suya indi. 32 kulüpten katılan 104 sporcu bugün yelkenlilerini kontrol etti. Yarışmanın startı ise bugün verilecek.

MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 32 yelken kulübü, Samsun’da bir araya geldi. Samsun Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Laser Şampiyonası için dün yelkenliler suya indi. 104 sporcu yelkenlilerinin son testini yaptı. Yarışmanın startının ise hava şartlarına göre bugün verilmesi bekleniyor. Dün yapılan denemelerde yelkenliler denizin üstünde muhteşem bir görüntü oluşturdu.

SAMSUN’DAN 3 SPORCU VAR

Şampiyonaya Samsun’dan 3 sporcunun katıldığını belirten Samsun Yelken Kulüp Başkanı Ertekin Sezer, “Şampiyonaya ev sahipliği yaptığımız için sevinçliyiz. Burada misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız. Yarışmaya katılan 104 sporcuya başarılar diliyoruz. İnşallah yarışma sonunda Samsunlu sporcularımız bizleri gururlandıracaklar” diye konuştu.

Yarışları yakından takip eden Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş  Türkiye’nin çeşitli illlerinden Samsun’a  gelen tüm sporculara başarılar diledi.