Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 20-24 Ekim tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan B1 Total (hiç görmeyenler) Futbol 2. Lig 2. Devre ve Yükselme Grubu müsabakaları bugün İlkadım Suni Çim sahada başladı.

MÜSABAKALAR BAŞLADI

Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan B1 Futbol 2. Lig  2. Devre ve Yükselme müsabakaları bugün İlkadım Suni Çim Saha da başladı. 24 Ekim’de sona erecek olan programın teknik toplantısı bugün Amisos otelde yapıldı. Teknik toplantıya katılamayan kulüpler teknik toplantıda alınan kararlara uymak zorunda olduğu bildirildi. Takımların İl müdürlüklerinden onaylı kafile listelerini teknik toplantıda, Teknik Kurula teslim ettiler.

MAÇLAR ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR

2.Lig takımları en fazla 8 oyuncu, 2 kaleciden en az 5 oyuncu 1 kaleciden oluşuyor. Yükselme Grubuna katılan kulüplerden ilk 8 dereceye giren takımlara harcırah ödemesi en fazla 8 oyuncu, 2 kaleci, 1 antrenör 1 yönlendirici ,1 idareci olmak üzere toplam 13 kişiye yapılıyor. İlk günü müsabakaları ise bugün İlkadım Suni Çim Saha’da yapıldı. Bugün oynanan müsabakalar büyük bir heyecana sahne oldu. Yarında yine aynı sahada maçlar oynanacak.

2.Lig 2.Devre Takımları

Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü

Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü

Ankara Görbir Spor Kulübü

Ankara Başkent Görme Engelliler Spor  Kulübü

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü

Ordu GESK

İstanbul Türkiye Görme Engelliler Derneği

Ankara Gören Kalpler Tandem Spor Kulübü

Gaziantep Zeugma GESK

Yükselme Grubu Takımları

Bursa Altı Nokta Gesk

Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü

Mersin Gesk

Osmaniye Cebeli Bereket Gesk

Ankara Gençler Birliği Gesk

İstanbul Altı Nokta Spor Kulübü

Gaziantep Gesk

Malatya Gençlik Gesk