6 yıl önce Samsun TOHM'a seçilen Bayram Kandemir 91 Ülkenin katıldığı Antalya Grand Slam finalinde son Olimpiyat Şampiyonu İtalyan rakibi Fabio Basile'ye yenilerek gümüş madalya kazandı. 

TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu; 7 Yıldır TOHM sistemini Türk judosu ile entegre etme gayreti içindeyiz. Bunu 4 yıl önce ümitler kategorisinde federasyonumuzla birlikte gerçekleştirerek Avrupa ve Dünya tatamilerinde Ümitlerde Türk judosunu 50 yıllık tarihi başarılara  ulaştırdık. 
           
1-3 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya'da yapılan, 91 ülkeden 432 sporcunun Tokyo Olimpiyatlarına vize için yarıştığı, 'Antalya Grand Slam'  müsabakalarına A Milli takımızı temsilen katılan TOHM sporcumuz Bayram Kandemir katıldığı ilk Grand Slam’ da elde ettiği gümüş madalya sevinçle karşılandı.
Bu başarı TOHM sisteminin, ümitlerden sonra gençlerde de entegrasyon zamanının geldiğinin işaretidir.

TOHM sisteminin eksikliklerinin bir an önce tamamlanıp tam bir entegrasyon sağlanması, sporcuların performans sürekliliği açısından önem arz ettiği için artık kaçınılmazdır. Zaten TOHM sistemi bu eksiğin giderilmesi için kurulmuştur. Sporcumuzu teknik heyet olarak tebrik ediyor, Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz'a, İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu'na, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.