2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Milli boksörümüz Neriman Istık, Çarşamba Havalanı'nda gururla karşılandı. 

2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Milli boksörümüz Neriman Istık, 51 kiloda rakibini 2-1 mağlup ederek bronz madalyaya uzandı.

Milli boksörümüz Neriman Istık, ter döktüğü 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazandı.
Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy'un kafile başkanlığında 
16-28 Ağustos tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti’nin Nanjing kentinin kapılarını araladığı 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Milli sporcularımız önemli başarılara imza atarak, Milli bayrağımızı dalgalandırdı. Ermeni rakibi Grigoryan Anush ile karşılaşan Istık, rakibini 2-1 mağlup etti ve bronz madalyaya kavuştu. Türkiye 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunlarını 1 Altın, 3 Gümüş ve 6 Bronz madalya ile tamamladı.

Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, "Neriman'ı tebrik ediyoruz. Biz, Neriman'ı uğurlarken başarılarının devam edeceğini biliyorduk. Bu güvenimizi madalyalarla ülkemize dönerek pekiştirdi. Sporda uluslararası arenada ne kadar başarılı olduğumuzu da yine kanıtlamış olduk. İnşallah sporu Samsun'da daha büyük zirvelere taşıyacağız" şeklinde konuştu.