İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen minik sporcuların katılmasıyla gerçeleşen Masa Tenisi Yaz Şenliği'nde dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Masa Tenisi Yaz Şenliği bugün İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapıldı. Sadece minik kategorisindeki sporcuların yer aldığı şenlikte 45 raket dereceye girmek için mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupa verildi.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ
Erkeklerde 1. Ali Demirtürk, 2. Kaan Güneşoğlu ve 3. Yiğit Ali Yazıcı olurken, kızlarda 1. Cemrenur Cengiz, 2. Tuana Anıl ve 3. Zeynep Berre Şentürk ödülünü aldı.İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan "Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu tür organizasyonlar gelişmelerine büyük katkı sağlıyor. İnşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecek" diye konuştu. Turan konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü'ne ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Vedat Demirciye katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.