Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aylık olarak gerçekleştirilen İlçe Müdürleri toplantısını Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) toplantı salonunda gerçekleştirdi.

İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı. Yaz spor okullarının ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Güven Özyurt yaptığı konuşmada ilçelerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek "İl Müdürlüğümüzle koordineli olarak ilçelerimiz çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yaz spor okullarını koordine etmeye çalışıyoruz. Yaz ayını en verimli şekilde geçirerek yeni dönem için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İlçelerde yapımı devam eden tesis inşaatlarına da değinen Özyurt "Bu inşaatlarımız bu yıl içerisinde inşallah bitecek. Tesisleşme anlamında Samsun'a kazandırılacak tesisler var onların da çalışmaları devam ediyor. İlimiz 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarına en iyi şekilde hazırlanıyor. Bu bağlamda ilçelerimize de büyük görevler düşüyor. Ben eminim ki tüm ilçe müdürlerimiz gereken hassasiyeti göstermektedir" dedi.