Ekspres Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Kulüp Başkanı Mustafa Tuncer ile 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Kocaeli'nde düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri yarışmasında 97 Kg'da 165 Kg olan baraj puanını 175 Kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olan Kaner Altıntaş, Dubai’de yapılan Para Atletizm Dünya Şampiyonasın’da Yüksek Atlama 1.60 cm atlayarak Dünya 10.su olan Gökhan Akın ve Yine Dubai'de yapılan Para Atletizm Dünya Şampiyonasın’da takım halinde 4x100 Mixed Relay Bayrak Yarışında 52.00 saniye ile yeni bir Türkiye rekoru kırarak Dünya 6.sı ve 100 metre yarışında ise Dünya 5.si olan Enes Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Enes Şahin takım halinde aldığı Türkiye rekoru puan ile 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılma hakkı elde ederek ülkemizi uluslararası arenada temsil etme hakkı kazandı.

Katıldıkları Şampiyonlarda yaşadıkları heyecanı ve başarı öykülerini İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu ile paylaşan Ekspres Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız daha çok çalışarak ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaklarını ve Türk Bayrağımızı uluslararası arenalarda dalgalandıracaklarının sözünü verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu sporcuları aldıkları başarılardan dolayı tebrik etti. 'Başarıya ulaşmanın tek yolu inançlı ve azimli bir şekilde çalışmaktan geçtiğini dile getiren İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, şehirmizin ve ülkemizin gurur kaynağısınız. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Tokyo'da yapılacak olan Olimpiyatlarda ülkemize altın madalya kazandırıp bayrağımızı göndere çektireceğinize inanıyorum. Kulüp Başkanınız ve sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim' dedi.

Sohbetin ardından İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.