Spor Genel Müdürlüğü Spor Dairesi Başkanlığının 2019-2020 dönemi faaliyet programında yer alan ve sezonun ilk müsabakası olan Okul Sporları ‘Gençler Kız-Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği’ bugün oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

2018-19 sezonuna göre bu yıl katılımın oldukça fazla olduğu 'Gençler Kız-Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği' müsabakalarına 19 kız takımı, 43 erkek takımı olmak üzere toplam 315 sporcu madalya mücadelesi verdi.

Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda dereceye giren takımlara madalyaları takdim edildi.

Genç Kızlar kategorisinde Şampiyon olan İlkadım 19 Mayıs Anadolu Lisesi ve 2. olan takım Atakum Garip Zeycan Fen Lisesi sporcularına madalyalarını Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 3. olan takım Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi sporcularına madalyalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve 4. olan takım İlkadım Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcularına madalyalarını Masa Tenisi Samsun İl Temsilcisi Vedat Demirci takdim etti.

Genç Erkekler Kategorisinde Şampiyon olan 19 Mayıs Hamidiye İmam Hatip Lisesi ve 2. olan Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcularına madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdüürmüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, 3. olan Atakum Özel Takev Anadolu Lisesi sporcularına madalyalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve 4. olan takım Özel Bafra Mavi Aday Anadolu Lisesi sporcularına madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak takdim etti.

Dereceye giren takımlarımız 10-12 Ocak 2019 tarihleri arasında Rize'de düzenlenecek olan Gençler Kız-Erkek Masa Tenisi Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen yarışacaklar.

İl Birinciliği müsabakalarında yarışan tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.