Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu Samsun’da 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında ilçe gezilerine devam ediyor.

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Havza’da olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e 81 ilde başlatılan Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi çalışmaları hakkında bilgiler; “Bu projede Samsun için hedefimiz 60 bin kişiye yüzme öğretmek. Bunun içinde belediyelerimiz ile ortak çalışmalar planlamaktayız” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesi için sportif faaliyetlere her türlü desteğin verildiğini belirterek; “İlçemiz için yapılacak her şeyde işbirliğine açığız. Dün olduğu gibi bu günde spor ve sporculara desteğiz devam edecek. İlçemizdeki mevcut spor alanlarını geliştirmek ve yenilerini kazandırmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz” dedi.

Ziyaretin ardından; Havza Kaymakamı Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret eden il müdürümüz Kasapoğlu Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında yapılabilecek çalışmalar ile ilçeye kazandırılabilecek yeni spor tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na Spor Şube Müdürü Celalettin Kapçak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam eşlik etti.