Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu,  Samsun'da faaliyette olan spor branşlarının il temsilcileriyle bir araya gelerek tanışma ve durum değerlendirmesi yaptı.

Canik Atatürk Spor Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıya branşların il temsilcileri katıldı. Toplantıda öncelikle il temsilcileriyle tanışan İl Müdürü Kasapoğlu, sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda il temsilcilerini tek tek dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.

Spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görev il temsilcilerinin yani sizlerindir, bu konuda bizim üzerimize düşen ne varsa bizler de yerine getirmeye hazırız. Federasyon ve Antrenörlerimiz ile arada köprü olan sizlersiniz, sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Tüm branşlar bizim için önemli hepsine öncelik vereceğiz, yeni başlamış olan branşların ise elinden tutacağız, ortak kararlarla, ortak disiplin içinde beraberce hareket ederek çalışacağız’’ dedi.

2019 yılında yeni sisteme geçildiğinin bilgisini aktaran il müdürümüz Kasapoğlu, spor disiplin kurulunda yönetmelik değişikliği, yıllık faaliyet programlarının hazırlanması, Antrenör performans ölçümlerinde il temsilcilerinden destek alınması ve gelecekte yapılacak projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Temsilcilerimizle sık sık bu toplantıların olacağını, birlik beraberlik içerisinde Samsun'un bir spor kenti olduğunu daha iyi tanıtımlarını yapacağını belirtti.

Toplantıya ayrıca Spor Şube Müdürü Celalettin Kapçak ve Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak katılım sağladı.