Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde 22-24 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Özel Sporcular Yavuz Kocaömer 2. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Samsunlu sporcularımız büyük başarı elde ederek, Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

81 ilden 300 Özel Sporcunun yarıştığı Şampiyonada, Özel Yıldızlar Spor Kulübü sporcusu Salihcan Öztankal, 19 Yaş Üstü Down Sendromlular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu olurken, Samsun Veteran Masa Tenisi Spor Kulübü sporcusu Mehmet Yasin Bayraktar, 19 Yaş Altı Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda birincilik elde etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Şampiyonluklar ile Samsun'a dönen sporcularımız ve Antrenörleri Abdullah Kemal Yaşkafa, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Aldıkları Türkiye Şampiyonlukları ile Milli Takıma seçilen Sporcularımızı tebrik eden il müdürümüz İsmail Kasapoğlu, Finlandiya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Salihcan Öztankal'a başarılar diledi.

Sohbetin ardından il müdürümüz İsmail Kasapoğu, özel sporcularımızı ödüllendirerek, hatıra fotoğrafı çekindi.