Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan “2018 Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması” 13 - 16 Aralık 2018 tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde düzenlenecektir.

İlkadım Okçuluk Tesislerinde düzenlenecek olan  dev şampiyonaya 835 sporcu katılacak olup Klasik Yay – Makaralı Yay, Büyükler – Gençler, Bay – Bayan  kategorilerinde yarışacaklar. Dört gün sürecek olan “2018 Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmasına” Samsundan Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü ve Kuzey Okçuluk Kulübünden toplamda 59 sporcu yarışacak.

İl müdürü Özcan’dan Okçuluk Milli Takımına ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdür V. Erkan Özcan ile Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Olimpiyat hazırlık Kampı için ilimizde antrenman yapan Türkiye Okçuluk Milli Takımı ve Özbekistan Okçuluk Milli Takımını ziyaret etti.

İlkadım Okçuluk Tesislerinde Olimpiyat kamp hazırlıklarını sürdüren Okçuluk Milli Takımımız ve Özbekistan Okçuluk Milli Takımının antrenmanlarını izledikten sonra Milli Takım sporcuları ile sohbet eden il müdürümüz Özcan, Okçuluk Milli Takımımızı ve Özbekistan Okçuluk Milli Takım sporcularını Samsun da ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'de okçuluğa ait tek salonun Samsun'da olduğunu, Avrupa ve dünyada ender salonlardan biri olan okçuluk salonumuz, bugün olduğu gibi bundan sonra da Milli Takım kamplarını ve birçok ulusal ve uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapmaya devam edecek.

İlimizde okçuluk adına çok güzel organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ve Samsun’un okçulukta pilot illerden biri olacağını belirten Özcan, 13 Aralık 2018 tarihinde ilimiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan “2018 Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmasında” Samsundan katılım sağlayacak kulüplerimize ve tüm sporculara başarılar diledi.