Gençlik ve Spor İl Müdür Vekilimiz Erkan Özcan ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, 24 Kasım 2018 tarihinde Canik Tohm Antrenman Salonunda Samsun TOHM ve Azerbaycan Judo sporcularının katılımı ile başlayan ortak çalışma kampını ziyaret etti.

Azerbaycan Judo Milli Takımı Antrenörü Zaur Babayev, Bakü Judo Olimpiyat Merkezi Antrenörü Aslan Hacıyev  ve Arjantinde düzenlenen Gençlik Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonu olan Azerbaycan Judo sporcusu Talibov Vugar ile sohbet eden il müdür vekilimiz Erkan Özcan tüm sporculara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Samsun Tohm Teknik Direktörü Sebahattin  Zayimoğlu; 'Yıllık faaliyet programımız gereği planlanan bu ortak çalışma kampı, 24 Kasım - 02 Aralık 2018 tarihleri arasında, TOHM antrenman salonumuzda, Samsun TOHM, Azerbaycan, Konya TOHM ve bazı illerden gelen sporcuların katılımları ile başladı.
          
Yeni sezon öncesi, özel antrenman periyodunda, verim artırma,  sporcuların son durumlarını izleme imkanı bulacağımız bu kampın,  amaçlanan hedeflere  katkısı önemlidir. Teknik ekip olarak tüm katılımcılara başarılar diliyoruz' dedi.