Gençlik ve Spor il müdürümüz Ahmet Karayılmaz  Cumhuriyet’in ilanının 95. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İl müdürümüz Karayılmaz'ın yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı  şöyle:

"Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. Yıl Dönümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. 

Aziz Milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygu, hedef ve ideal etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiş ve yaşanan tüm badireleri bu bilinç ve birliktelik sayesinde aşmıştır.

“Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet; bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin ifadesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın ispatıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyetimiz, kendilerine canı gönülden inandığımız gençlerimiz tarafından birlik ve beraberlik içerisinde daha da yükseklere taşınacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Kahramanlarımız olmak üzere vatanı için gözünü kırpmadan mücadele etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 95. Yıl Dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."