İtalya’nın Jesolo şehrinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’ndan altın ve gümüş madalyalar ile dönen başarılı Kick Boks sporcularımız ve Milli Takım Antrenörleri Fatih Karagül il müdürümüz Ahmet Karayılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

15-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo şehrinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda İlkadım Belediyesi sporcularımız Hamide Yavuz 52 Kg’da Full Contact dünya şampiyonluğunu elde ederken, Büşra Taştemir 48 Kg’da Low Kick dünya 2.'si ve Devrim Aydın 60 Kg'da Low Kick dünya 2.'si olarak Samsun'a madalyalar ile döndüler.
 
Dünya Şampiyonasından büyük başarı elde ederek dönen Milli Takım sporcularımız yaşadıkları heyecanı ve aldıkları şampiyonlukların mutluluğunu il müdürümüz Karayılmaz ile paylaştılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayılmaz; 'Uluslararası arenada bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızın okunmasını sağladığınız için sizlerle gurur duyuyorum. Sizler çok çalıştınız,  ve emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız. Aldığınız dereceler için sizleri ve Antrenörünüzü tebrik ediyorum' dedi.

Ziyaretin sonunda il müdürümüz Karayılmaz, başarılı sporcularımızı tebrik ederek ödüllendirdi.