Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2018-2019 faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Futbol Türkiye Şampiyonası müsabakaları, 25 Ekim 2018 (bugün) 19 Mayıs İlçesi Suni Çim Sahada düzenlenen madalya töreni ile sona erdi. 

Samsun'un ev sahipliğinde 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası kıyasıya geçen mücadele sonucunda Osmaniye Özel Sporcular Spor Kulübü şampiyonluk ipini göğüslerken, İzmir Hasan Tahsin Özel Sporcular Spor Kulübü Türkiye 2.'si ve   Yalova Özel Sporcular Spor Kulübü şampiyonayı Türkiye 3.'sü olarak tamamladı.

Final müsabakalarının sona ermesi ile düzenlenen ödül töreninde özel sporcularımıza madalya ve kupaları,19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Efkan Korkmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kalınbacak, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu tarafından takdim edildi. 

Tüm takımlarımızı müsabakalar boyunca göstermiş oldukları mücadeleden ve Fair play ruhundan dolayı teşekkür eder,  başarılarının devamını dileriz.