Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 yılı Ekim Ayı Gençlik Merkezi Şube Müdürleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısı, İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Canik Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin katıldığı toplantıda il müdürümüz Karayılmaz; İlçelerimizde bulunan Gençlik Merkezlerinin genel durumunu değerlendirme, istek ve önerilerimizi karşılıklı olarak aktarabilme adına bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aylık dönem halinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızın sizler ve bizler adına verimli geçtiğini gözlemlemekteyiz. Sizlerin özverili ve gayretli çalışmalarını takip ediyor ve bu gayretin bizleri mutlu ettiğini belirtmek istiyorum.

Bizler 'Spor Kenti Samsun' kimliğini kazanmış bir şehiriz ve Türkiye'nin en fazla spor tesislerine ve Gençlik Merkezlerine sahip bir il olarak, projelerimizi, üye sayılarımızı, kurslarımızı daha çok tabana yayarak gençlerimizi ve çocuklarımızı Gençlik Merkezlerimize çekmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bir aile ortamında herkes üzerine düşeni yaparak bu kurumu daha iyi yerlere getireceğimize inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle toplantıya katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.