Bafra ilçemiz koordinatörlüğünde bölge ilçelerimiz (19 Mayıs, Alaçam, Yakakent) 2018/2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları istişare ve koordinasyon toplantısı 04 Ekim 2018 (dün) gerçekleştirildi.

Bafra Öğretmen Evinde, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri zumre başkanları katılım sağladı.

Toplantıda il genelindeki okullarda sporun arttırılması ve yaygınlaştırılması için beden eğitimi öğretmenlerimize ve idarecilerimize daha çok görev düştüğünü dile getiren Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel; 'Okul Sporları faaliyetleri bizim için çok önemlidir. Amacımız, yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmaktır. Spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz ve ilçe müdürlüğümüzle birlikte gençliğe sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda Bafra, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ilçelerinin 2017/2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirilerek, 2018/2019 döneminde gerçekleştirilecek faaliyetler ve sistemde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı.