Türkiye Bocce Ligi Final Etabı final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile birlikte sona erdi. 10 faklı ilden 110 sporcunun katıldığı yarışma yoğun ildi gördü.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Bocce Ligi Final Etabı nefes kesen final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Samsun'un Yakakent ilçesinde yapılan final etabına 10 farklı ilden 110 sporcu katıldı. 3 gün boyunca renkli karelere sahne olan dev yarışmada dereceye giren takımlar kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Final etabında Bursa ekibi birinci ve ikinci olurken üçüncü Kırıkkale temsilcisi oldu.

Yarışmaya Yakakent Kaymakamı Bahar Kaya, Bocce Dart Bowling Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen,  Bocce Dart Bowling Federasyonu As Başkanı Faik Kapsız, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Murat Oral ve Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Ramazan Çoban ve çok sayıda sporsever katıldı.