İlimizin güzide ilçelerinden olan turizm açısından önemli değere sahip saklı cennet Ayvacık’da bulunan Hasan Uğurlu ve Suat Uğurlu baraj gölleri arasındaki Su Sporları Merkezi’nde Durgun Su Kano branşında faaliyetler devam ediyor.

Su Sporları Merkezinde Kano sezonunun başlamasının yanında Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce açılan Yaz Spor Okulları kapsamında başlatılan durgun su kano kurslarına sporcu öğrenciler katılım gösteriyorlar.

Dün yapılan etkinlikle birlikte Ayvacık İlçe Kaymakamı Kemal ÜLKÜ, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa BELUR, İl Müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Talat AKTAŞ kanoları suya indirerek yeni sezonun startını vermiş oldular.

Su Sporları Merkezinde kanolarını suya indiren Ayvacık İlçe Kaymakamı Kemal ÜLKÜ, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa BELUR ve İl Müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ faal olarak kano branşında faaliyet gösteren ve yarışmalara ilimizi temsilen katılan sporcularımız ile Yaz Spor Okulları bünyesinde kano yapan sporcu öğrencilere başarılar dilediler.