Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi tarafından 2-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Bafra Fen Lisesi sporcuları ve antrenörleri il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 

İlk olarak Samsun birinciliği, daha sonrasında Trabzon bölge birinciliği ve son olarak Kütahya da Türkiye Şampiyonu olarak Samsun’a dönen Beyza Nur Koçer, Buse Can, Nurefşan Cebeci,  Şeyda İrem Ediz, öğretmenleri Ekrem Pehlivan ve okul müdürü Kadir Albayrak’ı makamında kabul eden Karayılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcular ile sohbet etti. 

Satranç branşının Samsun’da hemen hemen her hafta 7’den 70’e yoğun katılım ile yapıldığını söyleyen Karayılmaz; ‘Samsun halkının satranç branşına bu kadar önem vermesi bizleri gururlandırıyor. Siz değerli sporcularımız da takım halinde şampiyon olarak Samsun’un adını satranç branşında Şampiyon olarak yazdırdınız. Sizleri ve değerli öğretmeninizi hocanızı tebrik diyorum’ dedi

Sohbetin ardından Karayılmaz, sporcuları ödüllendirerek hatıra fotoğrafı çekindiler.