Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Başkanlığı’ nın 2017-2018 dönemi faaliyetleri programında yer alan, Gençler (Kız/Erkek) Bowling Türkiye Şampiyonası başladı.

18-20 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyona; İlkadım Bowling Salonunda, yaklaşık 25 ilden, 23 kız, 23 erkek, toplam 46 takımın katılımıyla bugün başladı.

İlk gün; yarışmalar öncesinde yapılan seremonide; saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.  Sonrasında, il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz şampiyona hakkında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; ”Bugün, burada, böyle bir faaliyette sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Ayrıca; 19 Mayıs Haftası münasebetiyle, ilimizde gerçekleştirilecek etkinliklere katılarak, bu coşkuyu bizimle paylaşmanızı diliyor ve hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum.”

İki gün sürecek olan yarışmalar, 20 Mayıs 2018 Pazar günü yapılacak olan finallerin ardından, ödül töreniyle son bulacak.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm okul takımlarımızı ve sporcularımızı şimdiden kutlar, başarılar dileriz.