19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Samsunlu Milli Sporcular, anneleri ve antrenörleri; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Anneler Günü Yemeği’nde bir araya geldiler.

Samsunum 1 Gemi’sinde düzenlenen yemeğe; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Spor Şube Müdürümüz Süleyman Demirtaş, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Osman Abanoz, Samsunlu Milli Sporcularımız, anneleri ve antrenörler katıldı. Yemek öncesinde katılımcılar; Samsun Valimiz Osman Kaymak’ ın kutlama mesajının yer aldığı pankartla aynı karede buluştular.

İl müdürümüz Anneler Gününe ilişkin yapılan faaliyetle ilgili olarak; “Bu kutsal günde milli sporcularımızın değerli anneleriyle bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. Burada bulunan bir birinden değerli başarılı sporcularımızın bulundukları noktaya erişmelerinde annelerimizin de payları yadsınamaz. Sosyal hayatlarında ve spor yaşamlarında sizlerin verdiği katkıyla ilerleyen, gelişen genç sporcularımız başarıya doymuyor. Hepinize teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum” dedi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılım sağlayan herkese teşekkür eder, annelerimizin Anneler Gününü tebrik eder ve sporcularımıza başarılar dileriz.