Türkiye Taekwondo Federasyonu’ nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonası müsabakaları başladı.

13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında, Canik Atatürk Spor Salonu’ nda, 3 gün sürecek olan şampiyonaya 15 ilden, yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Şampiyonanın açılışı, ilk gün seremoniyle gerçekleştirildi. Seremonide; saygı duruşu yapılarak istiklal marşı okundu. Ardından; Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uzun ve il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz konuşmalarını yaptılar. Türkiye Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uzun; bütün sporculara hitaben Samsunumuza hoş geldiniz diyerek, bu müsabakadaki imkanları eksiksiz sunmaya çalışan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' ne teşekkür etti ve bütün sporculara başarılar diledi.

İl müdürümüz yaptığı konuşmada; ”Hepinizin amaçladığı gibi sahada başarıyı elde etmenin dışında, burada, her şeyden önce güzel birkaç gün geçirmenizi, akabinde kazasız, belasız, yaralanmadan turnuvayı tamamlamanızı diliyorum. Sizleri ve ailelerinizi şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

Şampiyona;15 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak olan final müsabakalarının ardından sona erecek.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılar dileriz.