Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzalandı.

Anlaşma çerçevesinde Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının ve birinci derece yakınlarını da hastanenin sağlamış olduğu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler Müdürü Fatih Esen,  il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmazı makamında ziyaret ederek, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin yapmış olduğu çalışmalar, hekim kadrosu ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

KARAYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık hizmetlerinin dışında şehre sağladığı ekonomik katkısıyla önemli bir kuruluş olduğunu belirten Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz ise, "Yapılan anlaşmayla birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.