Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan 17-21 Mart 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli 14 farklı ilden, yaklaşık 300 işitme engelli sporcunun mücadele ettiği Gençler Bay/Bayan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonaları Atletizm, Masatenisi, Basketbol, Voleybol ve Futbol olmak üzere 5 branşta gerçekleştirildi.

Şampiyonada müsabakalar Canik Atatürk Spor Salonu, Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu, Bahattin Ekinci Spor Salonu, İlkadım Atletizm Stadı ve Dikbıyık Suni Çim Saha spor tesislerinde yapıldı.

Müsabakaların ardından yapılan ödül törenleriyle son bulan Şampiyonalarda sporculara madalya ve kupalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Muhasebe Şube Müdürü Mustafa Turgut, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve Türkiye Okulsporları Federasyonu İl Temsilcisi İbrahim Irmak takdim etti. 

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.