Türkiye'nin çeşitli illerinde farklı tarihlerde, boks, atletizm ve masa tenisi branşlarında Türkiye Şampiyonu olan ve dereceler alan sporcularımız ile antrenörleri Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Boks Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen ‘Yıldız Kızlar, Genç Kızlar ve Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonluğu ve dereceler alan Samsun'lu ringlerin altın yumruklu kızları; Melike Ballıoğlu, Fatma Uzun, Ece Uçak, Pınar Dombay, İrem Ergelen, Melisa Yağmur Telli, Şule Kabadayı, Antrenörler Tarık Demirci, Nihat Bilir, Ramazan Ballıoğlu, Yaşar Giritli, Aslan Uçak, Yusuf Beykoz ve Rıza Telli il müdürümüz Karayılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Bir diğer Şampiyonlarımız; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun (Tossfed) 2018 faaliyet programında yer alan, 3 Şubat tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında otizm 08-12 yaş gurubu kategorisinde Samsun ilini temsilen katılan ikiz sporcularımız Burak Burç Türkiye 1.'si ve Enes Burç ise Türkiye 2.'si olmuşlardır. Burak ve Enes kardeşler antrenörleri ile birlikte il müdürümüzü makamında ziyaret ettiler.

Atletizm branşında 29-30 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen U14 Kapalı Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Samsunlu sporcularımız Emin Berk ve Burak Gökçe'de aldıkları başarılı sonuçlar ardından antrenörleri Halit Öztürk ile birlikte birlikte il müdürümüzü makamında ziyaret ettiler.

'Spor kenti Samsun' markasına yakışır bir şekilde her branşta  olduğu gibi boks, masa tenisi ve atletizm branşlarında da ilimizin adını yeniden hatırlatan başarılı sporcularımızı makamında kabul eden il müdürümüz Karayılmaz; 'Başarının engel tanımadığını ifade ederek, sizler birçok engeli aşarak bizlere madalyalar ile geldiniz. Bende bu şehrin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü olarak sizler ve antrenörlerimiz ile gurur duyuyorum. İnsan istediğinde başaramayacağı bir şey yoktur. Sizler çok çalıştınız inandınız ve şimdi emeklerinizin meyvelerini topluyorsunuz. Samsun tam anlamıyla bir spor şehri. Samsun tesisleşme konusunda bütün branşlarda diğer bir çok ile göre ilk onda. Bütün branşlara yatırım yapıyoruz ve her branşın meyvelerini topluyoruz. Yapılan her yatırımın karşılığında, siz sporcularımızın başarıdan başarıya koşması, bizleri mutlu ediyor. Ben tekrardan hepinizi tebrik ediyor ve spor yaşamınızda başarılar diliyorum' dedi.

Sporcular ile sohbetin ardından il müdürümüz Karayılmaz sporcu ve antrenörlerini çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Şampiyonalarda dereceye alan sporcularımızın listesi;

Yıldız Kızlar, Genç Kızlar ve Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında Sporcularımızın Dereceleri

Yıldızlar Kategorisi

Sporcunun Adı

KG

Derecesi

Kulübü

Melike Ballıoğlu

50

Türkiye Şampiyonu

Sevindik Spor Kulübü

Fatma Uzun

52

Türkiye 2.

Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü

Ece Uçak

60

Türkiye 2.

Tekkeköy Belediyesi Spor Kulübü

Pınar Dombay

75

Türkiye 3.

Canik Belediyesi Spor Kulübü

İrem Ergelen

48

Türkiye 3.

Sevindik Spor Kulübü

Büyükler Kategorisi

Melise Yağmur Telli

57

Türkiye 2.

İlkadım Gençlik Spor Kulübü

Şule Kabadayı

81

Türkiye 2.

Canik Belediyesi Spor Kulübü



U14 Kapalı Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında Sporcularımızın Dereceleri

Sporcunun Adı

Kategorisi

Derecesi

Emin Berk Uzun

60 m / 60 m Engelli

Türkiye 4.'sü / Türkiye Şampiyonu

Burak Gökçe

60 m / 60 m Engelli

Türkiye 7.'si / Türkiye 2.'si



Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Sporcularımızın Dereceleri

Sporcunun Adı

Derecesi

Burak Burç

Türkiye Şampiyonu

Enes Burç

Türkiye 2.'si