Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan, Uyuşturucuyla Mücadele Eylem Planı doğrultusunda, sporcu eğitim merkezlerinde uyuşturucuyla mücadele eğitim seminerleri düzenleniyor.

Bu kapsamda; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce; “Bağımlılıkla Mücadelede Ben de Varım” etkinliği düzenlendi. İlkadım Gençlik Merkezi’ nde gerçekleştirilen etkinliğe 70 kişilik TOHM Judo sporcu grubu dahil olurken, eğitim seminerini OMÜ Sağlık Birimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Yrd.Doç.Dr.Serap GÜLEÇ ve Öğr.Gör.Figen ÇAVUŞOĞLU verdi.

Seminere; İl Müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ’ ın yanı sıra, Spor Şube Müdürümüz Süleyman DEMİRTAŞ ve AR-GE Şube Müdürümüz Celalettin KAPÇAK da katıldılar.

Son derece faydalı geçen eğitim seminerinin ardından judocularımız ve katılımcılar kendileri için hazırlanmış olan çiğ köfte etkinliğine dâhil oldular. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte neşeli ve eğlenceli dakikalar yaşayan sporcularımızın moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğu gözlendi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımıza sağlıklı günler dileriz.