Okulspolarının 2017-2018 dönemi faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Gençler Okul Müsabakaları sona erdi.
      
03-05 Ocak 2018 tarihleri arasında, Canik Atatürk Spor Salonunda, 48 erkek, 20 bayan okul takımından, 270 sporcunun katılımıyla başlayan müsabakalar, bugün, final karşılaşmaları ardından yapılan ödül töreniyle son buldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar; kızlarda; Atakum İmam Hatip Lisesi birinci, 19 Mayıs Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Onur Ateş Anadolu Lisesi dördüncü olurken, erkeklerde; Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, 19 Mayıs Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Atakum Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi üçüncü, Bafra Anadolu Lisesi dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR, İdari İşler Şube Müdürü Erkan ÖZCAN, Depo ve Ayniyat Şube Müdürü İsmail TEKİN ve Okulsporları İl Temsilcisi İbrahim IRMAK verdi.     

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm okul takımlarımızı ve sporcularımızı kutlar, başarılar dileriz.