İl müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ, Vezirköprü ve Havza İlçe Müdürlüklerimizi ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Öncelikle Vezirköprü ilçemizi ziyaret eden il müdürümüz, ilçedeki bütün tesisleri gezerek, çeşitli incelemelerde bulundu. Tesislerimizde görev yapmakta olan personellerimiz ile tanışarak sohbet etti. Sonrasında; Vezirköprü Gençlik Merkezimiz’ deki çalışmaları incelemek üzere, tesise hareket etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Yener AKSOY ve Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Nazım ARSLAN’ dan bilgiler alan il müdürümüz, gençlik merkezi üyesi gençlerle bir araya gelerek hasbihal etti. Merkezde gerçekleştirilen kurslar ile ilgili olarak gençlerimizle bilgi alışverişinde bulundu. Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Yener AKSOY ve Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Nazım ARSLAN ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek gençlik merkezi üyelerimiz tarafından yapılan hediyeyi, il müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ’ a taktim ettiler.

Daha sonra; Havza ilçesine hareket ederek, Havza Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Cafer UZUN ile birlikte Havza Gençlik Merkezi’ ne ziyaretlerini gerçekleştirdi. Burada, merkezde gerçekleştirilen bütün faaliyetler ve kurslar hakkında bilgiler alarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Merkezde devam eden Sosyal Bilimler Atölyesi kapsamında gerçekleştirilen “Hayata Karşı Sorumluluklar” ve “Türk Dili ve Edebiyat Tarihi” kurslarına katılarak, gençlik merkezi üyesi kursiyerlerle sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer UZUN, gençlik merkezi üyesi gençler tarafından, el sanatları atölyesinde yapılan çalışmaları hediye etti.