Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi Okulspor Faaliyetlerinin başlayarak yoğun şekilde devam etmesi üzerine yapılan müsabakalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.Ülkemizin en geniş kitlelere hitap eden spor organizasyonu olan Okulspor Faaliyetlerine katılım konusundaki paydaşlar, Okulspor Faaliyetlerini daha iyi noktaya taşıma anlamında yapılması gerekenler ve katılımı arttırmaya yönelik çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Öte yandan iki müdürlükçe koordineli şekilde yürütülen "Geleceğe Kulaç Atıyoruz",  "Zirvede Bende Varım" ve ''1919 Öğrenci ile Yelken Açıyoruz'' gibi projelerin son durumları ve gelecek dönemlerde bunlara benzer projelerin hayata geçirilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen İl Müdürümüz Karayılmaz'ın yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar temennisinde bulundu.