Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Yelken Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün ortaklığında gerçekleştirilecek olan “1919 ÖĞRENCİ İLE YELKEN AÇIYORUZ” Projesi bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

İlkadım Yelken Kulübü Toplantı Salonunda düzenlenen proje bilgilendirme ve tanıtım toplantısına, Vali Yardımcımız Sezgin Üçüncü, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, GHSİM Şube ve İlçe Müdürleri, Yelken Kulüp Başkanı, okul temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantıda, sırasıyla Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Batur, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Vali Yardımcımız Sezgin Üçüncü proje ile alakalı düşüncelerini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından GHSİM ARGE Şube Müdürü Celalettin Kapçak proje hakkında bilgilendirme ve tanıtım sunumunu gerçekleştirdi. Ardından; lisanslı yelken antrenörleri eşliğinde, katılımcıları bilgilendirmek amaçlı uygulama dersi işlendi.

Başlama tarihi 19 Kasım 2017, bitiş tarihi ise 19 Mayıs 2018 olarak belirlenen projede en az 1919 sporcu öğrenciye temel yelken eğitimi verilmesi planlanıyor.

Samsun gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan herkese teşekkür ederiz.