Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz Samsun Basını ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Canik TOHM' da (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) düzenlenen kahvaltı etkinliğine, ayrıca Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan, Tohm Şube Müdürü Tuğba Çimen Demir, Spor Şube Müdür Vekili Vural Bölükbaş ve Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz da katıldılar.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun’ un yerel basın mensuplarına yönelik olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi:”Bugün siz değerli arkadaşlarımızla birlikte olmak istedik çünkü, organizasyonlarımızın gerek tanıtımı, gerek duyurulması noktasında birlikte çalışıyoruz. En önemli unsurlardan bir tanesi sizlersiniz. Bu işin gerçek emekçilerisiniz. Bu anlamda katılımlarınızdan dolayı şahsım ve kurumum adına hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun bir spor kenti. Spor kültürünün en güzel şekilde yoğrulduğu büyük bir şehir. Bu yüzden Samsun’ da görev yapmanın onurunu taşıyorum. Samsun’ la ilgili ciddi projeler yapıyoruz. Samsun’ un Türkiye’ ye açılan gülen yüzü olacağından hiç şüpheniz olmasın. Spor faaliyetlerine katılım konusunda, sizlerin de yardımıyla en yüksek seviyeyi yakalayacağız.”

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm basın mensuplarımıza, katılımları için teşekkür eder, başarılar dileriz.