Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Hakimiyet Milletindir 3x3 Sokak Basketbolu” turnuvası düzenlendi

 

Atakum Belediyesi’ne ait Banda Aceh Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvaya 16 erkek ve 4 bayan takımı katıldı. 2 gün boyunca devam eden müsabakalar sonrasında dereceye girenlere kupa ve madalya verildi. Turnuvaya katılan tüm gençlere teşekkür eden Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, “Öncelikle ülkemiz bütünlüğü için hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına da sabır dilerken, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Demirkıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Atakum Belediyesi ile birlikte ülke için canını feda eden şehitlerimizi yad etmek ve onların anılarını sahip çıkmak adına böyle bir turnuva düzenledik. Amacımız gençliğimizi sokaktan kurtarıp spor alanlarına yönlendirmek. Bunun için başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Osman Aşkın Bak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Güven Özyurt’un destekleri ile birlikte üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.”